Cautare

4237 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 23 08 2010" (3.03 secunde)
Stirile Pro TV :
Stirile Pro TV : Sarea ascunsa din alimente. Cum au ajuns romanii sa manance de trei ori mai mult decat media normala Cand e prea multa, sarea in bucate nu mai e nepretuita, ci daunatoare.
Stirile Pro TV : 70.000 de romani ce au suferit un accident vascular cerebral vor primi indemnizatie de handicap.
Stirile Pro TV au realizat un reportaj cu camera ascunsa pe A2, despre escrocii care ii pacalesc pe soferii de buna credinta:
Stirile Pro TV informeaza: ... COD PORTOCALIU Meteorologii au emis un cod PORTOCALIU de vant, ninsori si zapada, valabil in perioada 29 octombrie ora 10.00 si 30 octombrie ora 23.00.
Am depasit chiar si momentele scarboase ale stirilor PRO TV-iste care prezinta, cu lux de amanunte, cum amantul si-a ciopartit bucati amanta sau altele asemenea. Acum ma ingrozesc stirile, de pe toate posturile tv care prezinta circul parlamentar.
Dupa ce am depasit chiar si momentele scarboase ale stirilor PRO TV-iste care prezinta, cu lux de amanunte, cum amantul si-a ciopartit bucati amanta sau altele asemenea, acum mi se cutremura stomacul si ma ingrozesc de-a dreptul stirile de pe toate posturile tv care prezinta circul parlamentarilor.
M-a pus acela necuratu' sa ma uit la stirile Antenei.
Asa se face ca stirile serioase de la Antena 1 incep cu Geoana sau Voiculescu, aruncand cu laturi in Basescu si in acolitii lui, noutatile de la Pro TV cu manelistii, Gigi Becali sau cu Basescu dansand cu soata pe litoral ori premiind si laudand sportivi de care nu s-a ingrijit niciodata.
Unul dintre pasagerii accidentati in Muntenegru a declarat, pentru Stirile Pro TV, ca in momentul producerii accidentului soferul era intr-o depasire la intrarea intr-un viaduct si desi limita de viteza era de 50 km/ora, el avea in jur de 90 km/ora, informeaza Mediafax.
Stirile Pro TV : Accidentul din centrul Capitalei in care doi oameni au murit, FILMAT de camere.
- neinceperea pana la aceasta data a tronsonului de autostrada Deva-Orastie.
"Intrucat, prin succesul de la Curtea Constitutionala din 20 aprilie 2010, am recastigat un drept si anume dreptul de a fi ales prevazut de Art. ... Am locuit timp de 14 ani la Deva, foarte aproape de aria de cuprindere a Colegiului nr.
De asemenea, oficialul MEC a numit si cateva zone unde vor fi operate inchiderile, cum ar fi Baia-Mare, Deva, Bucovina, cunoscute pentru exploatarea minereurilor neferoase sau aurifere, precum si minele de carbune de la Ploiesti.
Noul proiect de act normativ initiat de reprezentantii MEC prevede o suplimentare a numarului de disponibilizari la Minvest Deva cu aproximativ 120 de persoane, potrivit directorului general adjunct al Directiei Generale Resurse Minerale din cadrul MEC, Ion Stanciu.
Potrivit Mediafax, autoritatile estimeaza ca lucrarile la Autostrada Soarelui se vor incheia in 2010. ... Tronsonul de autostrada Drajna-Fetesti face parte din Coridorul IV pan-european, care traverseaza Romania pe traseul Nadlac - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Cernavoda - Constanta.
Potrivit reprezentantilor companiei, in Miercurea Ciuc, lucrarile la centrul comercial Csiki Plaza sunt in derulare, iar la sfarsitul anului 2010 va fi finalizat si mall-ul din Hunedoara. ... Plaza Romania intentioneaza sa achizitioneze noi terenuri in Ploiesti, Pitesti si Deva.
In 2010, poate, vor incepe lucrari legate concret de constructia acestei autostrazi, care, probabil, vor dura trei-patru ani.
A doua, Hidroenergetica, va cuprinde centralele termoelectrice Electrocentrale Deva, Electrocentrale Bucuresti si restul centralelor hidroelectrice, inclusiv Portile de Fier de pe Dunare. ... Decizia privind aceste fuziuni se va lua in cadrul Adunarilor Generale ale Actionarilor companiilor, programate pentru 19 noiembrie 2010.
Pe teritoriul Romaniei traseul va avea doua direcții, una spre portul Constanța, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Deva - Sibiu - Pitesti - Bucuresti - Constanta si una spre frontiera romano-bulgara la viitorul pod peste Dunare de la Calafat-Vidin, pe ruta Oradea - Arad - Timisoara - Lugoj - Drobeta Turnu Severin - Vinju Mare - Calafat, care are posibilitatea prelungirii proiectului Via Carpatia spre frontiera sudica a Uniunii Europene.
google-analytics.com